Assailly Grand Cru hele fles (75cl) met fullcolor logo

Het beste kerstgeschenk idee: prachtige champagne Blanc de Blancs (100% chardonnay) Grand Cru. Deze hele lichte champagne heeft een toegankelijke smaak waaraan hij zijn grote succes te danken heeft. Met uw fullcolour logo op het etiket heeft u een persoon... Meer informatie
Prijs per stuk €33,50
  • Aantal Korting PrijsExcl. btw
  • 0% €33,50 4% €32,15 5% €31,70 8% €30,95 11% €29,95 13% €29,25

Grand Cru champagne met uw logo op het etiket.

Kerstaanbieding, verras uw relaties en medewerkers:

6 stuks á € 33,50 ex btw

100 stuks á € 29,95 ex btw

Gratis verzending ongeacht het aantal

Deze prachtige, klassieke champagne importeren wij al sinds 1995 rechtstreeks van de familie Assailly. Door de directe lijnen en de kleinschaligheid van het Champagnehuis, kunnen we de champagne aanbieden met uw eigen etiket. Het etiket wordt in Frankrijk gemaakt en direct op de fles aangebracht door Assailly zelf. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct. 

U kunt uw logo rechtstreeks aan ons mailen.

Het originele witte etiket is iets aangepast zodat er een mooie ruimte is ontstaan voor uw eigen logo en tekst. Het halsetiket is origineel, waardoor het geheel een mooie klassieke en stijlvolle uitstraling heeft.

De ruimte voor bedrukking op een hele fles (75cl) is 35 x 105mm (hxb).

U kunt uw logo sturen naar [email protected] o.v.v. uw bedrijfsnaam en contactpersoon.

U krijgt een proef ter goedkeuring. Na uw goedkeuring en na ontvangst van uw bestelling, worden uw flessen zo snel mogelijk gemaakt en naar Nederland verstuurd. 

De boer etiketteert uw flessen

De familie Assailly doet alles zelf. Van het werken in de wijngaard tot de verkoop van de flessen. Dat betekent dat het mogelijk is om uw eigen etiket op de fles te laten aanbrengen. 

Toegankelijke smaak

De smaak is licht en toegankelijk, zodat het door een breed publiek gewaardeerd wordt. Daarom is dit een mooi en verrassend relatiegeschenk waar u zowel uw relaties als uw medewerkers een plezier mee doet. 

Interesse?
020 - 407 77 14
06 -51 411 989
[email protected]
voor persoonlijk advies
  • Onze service
  • Persoonlijke service
  • Maatwerk en flexibiliteit
  • Extra voordeel bij grotere afnames
Referenties