eenmalige aanmaakkosten voor 1 kleur

eenmalige aanmaakkosten voor 1 kleur

eenmalige aanmaakkosten per kleur. Voor het drukken van uw logo, wordt een mal gemaakt. Deze kan bij vervolgorders weer gebruikt worden.... Meer informatie
Prijs per stuk €35,00

Eénmalige aanmaakkosten film per kleur

De wijnkisten worden bedruk door middel van zeefdruk. Dit is een handmatig proces, waarbij met behulp van een mal, een "film", de verf op de deksels wordt aangebracht. Voor het maken van de film worden éénmalige kosten in rekening gebracht. Voor elke kleur is een film nodig. Deze kan bij vervolgorders weer kosteloos gebruikt worden.

Meerkleuren logo

Als uw logo uit meerdere kleuren bestaat, wordt er voor elke kleur een film gemaakt. Voor elke kleur geldt een prijs van € 35,-. Als u de kosten wilt beperken kunt u in plaats van uw meerkleurenlogo één kleur gebruiken. Een suggestie is om de kleur "brandbruin" te kiezen. Dat is een neutrale kleur die mooi bij het hout kleurt.

Naast de eenmalige kosten voor de film, worden er ook instelkosten per kleur berekend en een meerprijs per deksel. De instelkosten worden apart berekend en de meerprijs per deksel is inbegrepen in de prijs van de wijnkist. 

Aanleveren logo

U kunt uw logo aanleveren door een goed en gevectoriseerd bestand van Adobe Illustrator bijvoorbeeld een pdf of een eps te sturen aan [email protected]. Uw drukker weet wat nodig is. 

PMS kleurcode

Daarnaast ontvangen wij graag de PMS code van de kleur. Dit is de "ral"kleur van de verf voor het logo, maar dan voor de drukkerswereld. Uw drukker of graficus kan u hieraan helpen. 

 

 

 

Interesse?
020 - 407 77 14
06 -51 411 989
[email protected]
voor persoonlijk advies
  • Onze service
  • Persoonlijke service
  • Maatwerk en flexibiliteit
  • Extra voordeel bij grotere afnames
Referenties