Assailly Grand Cru halve fles (37.5cl) met fullcolor logo

Assailly Grand Cru halve fles (37.5cl) met fullcolor logo

Halve fles Blanc de Blancs (100% chardonnay) Grand Cru. Deze hele lichte champagne heeft een toegankelijke smaak waaraan hij zijn grote succes te danken heeft. Uit een halve fles schenk je 4 kleine flûtes. Op het etiket is ruimte voor uw logo om er uw sti... Meer informatie
Prijs per stuk €19,75
  • Aantal Korting PrijsExcl. btw
  • 0% €19,75 3% €19,25 4% €18,95 6% €18,50 9% €17,95

Halve fles Blanc de Blancs (100% chardonnay) Grand Cru champagne. Deze hele lichte champagne heeft een toegankelijke smaak waaraan hij zijn grote succes te danken heeft. Uit een halve fles schenk je 4 kleine flûtes. De hals en kurk zijn net zo groot als die van een hele fles. Het is dus veel groter dan een piccolo! Het etiket heeft ruimte voor uw logo. zo maakt u hier een stijlvol en persoonlijk relatiegeschenk van. Leuk voor zowel uw relaties als uw medewerkers. Bovendien is Grand Cru de hoogste klasering van de druiven waarvan deze champagne gemaakt wordt. Lekker voor wie minder bekend is met champagne en bijzonder voor de kenners! 

Grand Cru champagne met uw logo op het etiket. 

logo aanleveren:

De ruimte voor bedrukking op een halve fles (37,5cl) is 15 x 50 mm (hxb).

U kunt uw logo sturen naar [email protected] o.v.v. uw bedrijfsnaam en contactpersoon.

U krijgt een proef ter goedkeuring. Na uw goedkeuring en na ontvangst van uw bestelling, worden uw flessen zo snel mogelijk gemaakt en naar Nederland verstuurd. 

De boer etiketteert uw flessen

De familie Assailly doet alles zelf. Van het werken in de wijngaard tot de verkoop van de flessen. Dat betekent dat het mogelijk is om uw eigen etiket op de fles te laten aanbrengen. Het originele witte etiket is iets aangepast zodat er een mooie ruimte is ontstaan voor uw eigen logo en tekst. Het halsetiket is origineel, waardoor het geheel een mooie klassieke en stijlvolle uitstraling heeft.

toegankelijke smaak

De smaak is licht en toegankelijk, zodat het door een breed publiek gewaardeerd wordt. Daarom is dit een mooi en verrassend relatiegeschenk waar u zowel uw relaties als uw medewerkers een plezier mee doet. 

Interesse?
020 - 407 77 14
06 -51 411 989
[email protected]
voor persoonlijk advies
  • Onze service
  • Persoonlijke service
  • Maatwerk en flexibiliteit
  • Extra voordeel bij grotere afnames
Referenties