golfkartonnen verzenddoos voor fles 75cl-in

golfkartonnen verzenddoos voor fles 75cl-in

Deze doos is effen wit. Het is een prima doos om uw fles in te versturen. Wij kunnen de flessen voor u verpakken in deze dozen. Ook kunnen wij de pakketten voor u versturen. Als u een brief of kaart wilt laten bijsluiten, nemen we dat in één moeite grati... Meer informatie
Prijs per stuk €1,75
  • Aantal Korting PrijsExcl. btw
  • 0% €1,75 0% €1,75 0% €1,75 14% €1,50

Golfkartonnen verzenddoos voor fles 75cl- ingepakt

Levering uitsluitend i.c.m. een champagne bestelling

voor: alle merken
maten: hele fles 0,75, (34 x 9 x 9 cm)

Deze doos is aan de buitenkant effen wit. Het is een prima doos om uw fles in te versturen. Wij verpakken uw flessen in deze doos, zonder opvulling (i.t.t. de afbeelding).

Alle zorg uit handen, wij verpakken voor u

De flessen worden zonder verdere opvulling, in deze dozen verpakt. De dozen worden dicht getapet en voorzien van een "breekbaar" sticker. Als u de pakket bij u op kantoor wilt, sturen wij ze naar u op. U kunt ze dan zelf makkelijk versturen wanneer het u schikt. 

Brief of kaart bijsluiten

Tijdens het inpakken gaat het voor ons in één moeite door om uw ongepersonaliseerde brief of kaart gratis bij te sluiten. Omdat brieven en kaarten vaak voorzien worden van uw eigen huisstijl, leveren wij die niet. U kunt uw brief en kaarten aan ons toesturen en wij zorgen ervoor dat ze bijgesloten worden.  

Opsturen aan uw relaties

Om het helemaal makkelijk te maken, kunnen wij ook uw pakketten rechtstreeks naar uw relaties sturen. Hoe dit werkt, ziet u bij "sturen naar uw relaties".

Interesse?
020 - 407 77 14
06 -51 411 989
[email protected]
voor persoonlijk advies
  • Onze service
  • Persoonlijke service
  • Maatwerk en flexibiliteit
  • Extra voordeel bij grotere afnames
Referenties